00359(0)888 570 296 (BG) | 00359(0)879 529 320 (BG) | 0040(0)741 177 972 (RO)


  • Избелваща маска за лице - козметика с комплекс ENDEMIX ™50 мл

Избелваща нощна маска с ниацинамид и алфа-арбутин.

При редовна употреба потиска производството на меланин (тъмен пигмент на кожата), има изсветляващ ефект.

Намалява интензивността на старческите петна, изравнява тонуса и текстурата на кожата.

Активира синтеза на колаген, поддържа влагата на кожата, стяга я, подобрява стегнатостта и еластичността.


Ниацинамидът е суперпречистен витамин В3, активна съставка в козметиката от ново поколение, която е отговорна за клетъчното обновяване на кожата. Повишава еластичността на кожата, помага да се отървете от старчески петна, лунички и ефекти от акне, изравнява цвета и текстурата на кожата.

Алфа-арбутинът ефективно потиска производството на меланин, способен е да избелва лунички и старчески петна в резултат на хормонален дисбаланс, продължително излагане на слънце или стареене. Повишава имунитета, има антисептичен и противовъзпалителен ефект върху кожата.

Алантоинът е мощен антиоксидант, има овлажняващи и омекотяващи свойства. Помага за ексфолиране на мъртвите клетки и за бързо регенериране на увредената и раздразнена кожа.

Растителният комплекс ENDEMIX ™ намалява разграждането на колагена при излагане на слънчева светлина.


Приложение

Нанесете вечер тънък слой от маската върху чиста кожа, оставете за 30 минути. Останалото изтрийте със салфетка. Не изплаквайте. За по-интензивен ефект използвайте всяка вечер (курс от 30 дни).


Активни съставки: ниацинамид, алфа-арбутин, алантоин, бетаин, комплекс от растителни екстракти ENDEMIX ™ (екстракти от саган-дайли, елеутерокок, родиола, маралов корен, байкал).


Избелваща маска за лице - козметика с комплекс ENDEMIX ™50 мл

  • Цена: 12.90 лв лв.ПОДОБНИ ПРОДУКТИгрижа за лицето маска за лице избелваща ендемиксНАЙ-ПОРЪЧВАНИИзбелваща маска за лице - козметика с комплекс ENDEMIX ™50 мл

Избелваща маска за лице - козметика с комплекс ENDEMIX ™50 мл

Избелваща маска за лице - козметика с комплекс ENDEMIX ™50 мл