00359(0)888 570 296 (BG) | 00359(0)879 529 320 (BG) | 0040(0)741 177 972 (RO)


  • Комплект за коса

Шампоан за коса с конопено масло, 200 мл

Шампоанът с конопено масло нежно измива косата, като я хидратира и подхранва, без да я утежнява. Екстрактът от конски кестен спомага за укрепването на космените фоликули и нормализира функцията на мастните жлези. 

Активни съставки: конопено масло, екстракт от конски кестен, хидролати от безсмъртниче и върбинка

Нанесете върху влажна коса, масажирайте, изплакнете обилно с вода. За по-добър ефект се препоръчва да използвате в комбинация с маска за коса с конопено масло.

Маска за коса с конопено масло, 200 мл

Маската с конопено масло подхранва в дълбочина и овлажнява косата по цялата дължина. Помага за намаляване на статичното електричество, укрепва космените фоликули, прави косата блестяща и гладка.

Активен състав: масла от коноп и макадамия, екстракт от див кестен, хидролат на безсмъртниче, fiberHance™ bm solution, NATURA-TEC ABYSOFT™.

Активни съставки: конопено масло, масло от макадамия, екстракт от конски кестен, хидролат от безсмъртниче, fiberHance™ bm solution, NATURA-TEC ABYSOFT™.

Нанесете върху чиста и влажна коса, разпределете по цялата дължина. Оставете да подейства 1-2 минути, изплакнете обилно с топла вода. Прилагайте 1-2 пъти седмично. За по-добър ефект се препоръчва да измивате косата с шампоан с конопено масло.
Да се съхранява при температура от 5 до 25 °С. Срок на годност след отваряне: 6 месеца.
Продуктът не е тестван върху животни.


Подаръчна кутия

Комплект за коса "Конопено масло"

  • Код: 420126
  • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 24.00 лв лв.ПОДОБНИ ПРОДУКТИконопено маслоНАЙ-ПОРЪЧВАНИКомплект за коса "Конопено масло"

Комплект за коса "Конопено масло"

Комплект за коса "Конопено масло"