• Органичен германий и антиоксиданти Витагерманий - серия Essential Minerals 30 капсули

Органичен германий - Essential Minerals

 

Уникалният комплекс с органичен германий, ресвератрол и природни антиоксиданти има подчертан анти-ейдж ефект, цялостно подмладява организма, забавя процесите на стареене и насища тъканите с кислород.

 

Насищане с кислород: Органичният германий подобрява дишането на тъканите.

 

Активиране на гена за дълголетие: Ресвератролът е модерен геропротектор за активен и ярък живот.

 

Анти-ейдж ефект: Комплексът от естествени антиоксиданти засилва ефекта против стареене. Спрете времето! Активирайте младостта и енергията на организма! Стареенето е процес, програмиран от природата. Нашите клетки редовно се обновяват и броят на циклите за всеки тип клетки е ограничен. В същото време резервът от стволови клетки се изчерпва - източникът на нов живот за целия клетъчен материал.

За щастие забавянето на процеса на стареене е напълно реализуема задача! Иновативните биологично активни вещества - геропротектори, които са в основата на продукта „Органичен германий“, се справят отлично с това.

 

Геропротектори: Иновативните вещества задействат процесите на защита срещу генетични увреждания, повишават активността на „гените за дълголетие“.Антиоксиданти: Мощна всестранна защита срещу окислителните процеси, които унищожават клетките и органите.


Растителни екстракти: Природни средства за активизиране на защитните, метаболитните и адаптивните механизми на нашето тяло.


Свръхчист транс-ресвератрол resVida® (DSM Nutritional, Швейцария): Уникален фитокомпонент с доказан ефект против стареене *. Активира гените за дълголетие, предпазва клетките от свободните радикали.


Органичен германий (Astragerm-S ™): Иновативна разработка на Московския изследователски институт на елементоорганичните съединения. Подобрява кислородния обмен в клетките и предотвратява развитието на кислороден дефицит на тъканно ниво.


Екстракт от женшен: Има подчертан подмладяващ ефект и осигурява висока активност на имунната защита. Помага на тялото да се адаптира към ефектите от стреса и умората, повишава издръжливостта, отзивчивостта и работоспособността, подобрява функционирането на централната нервна система.


Екстракт от маслинови листа: Подобрява еластичността на кръвоносните съдове, насърчава пълното кръвообращение, активира метаболитните процеси в организма.


Витамин Е, липоева киселина и витамин С: Мощен антиоксидантен комплекс, компонентите на който участват в метаболитните процеси на всички телесни системи на клетъчно ниво, осигуряват нуждата му от енергия и помагат за защита на жизненоважни органи от вътрешни увреждания и външни влияния.

За кого? За всички, които искат да запазят млад организма си възможно най-дълго (възрастта на началото на приема е 30 години).

 

Начин на употреба: По 1 капсула дневно с храната. Продължителността на приема е 1 месец. При необходимост приемът може да се повтори.

 

Активен състав: Екстракт от корен на женшен, витамин Е ацетат, аскорбинова киселина, екстракт от маслинови листа, липоева киселина, транс-ресвератрол Resvida ™, органичен германий Astragerm-S ™

 

Опаковка: 30 капсули

Органичен германий и антиоксиданти Витагерманий - серия Essential Minerals 30 капсули

  • Цена: 71.10 лвПОДОБНИ ПРОДУКТИорганични минерали аниоксиданти германий ресвератролНАЙ-ПОРЪЧВАНИ

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Формула 4 N.V.M.N Новомин - витаминен и антиоксидантен комплекс

Цена: 42.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Трихелм. Анти-паразитен комплекс в 3 фази

Цена: 60.60 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Програма-детокс на клетката "Извори на чистота"

Цена: 67.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Програма - детокс на клетъчно ниво Извори на чистота Премиум Rennaisance Triple Set

Цена: 64.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Essential Minerals. Органичен магнезий и сибирски билки. 60 капс.

Цена: 27.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Пречистващ турбо-чай за отслабване с джинджифил серия "Yoo go"

Цена: 12.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Корен - сибирски балсам за масаж с широк спектър на действие

Цена: 24.40 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Природен инулинов концентрат ПИК 75гр

Цена: 12.00 лв


Органичен германий и антиоксиданти Витагерманий - серия Essential Minerals 30 капсули

Органичен германий и антиоксиданти Витагерманий - серия Essential Minerals 30 капсули

Органичен германий и антиоксиданти Витагерманий - серия Essential Minerals 30 капсули