• Хронолонг. Комплекс от природни фитоестрогени. Менопауза

Хронолонг. Комплекс от природни фитоестрогени. Против стареене 

Хронолонг стимулира синтеза на колаген и хиалуронова киселина в кожата, повишавайки нейните тургор и еластичност. Притежава антисклеротично въздействие и препятства образуването на тромби. Спира процесите на възрастова остеопороза и забележимо намалява проявите на климактериума. Освен това, генистеинът притежава изразено онкопрофилактично действие по отношение на женска полова сфера. Днес това е един от най-иновационните продукти за профилактика на възрастови промени при жени - както в медицината, така и в козметологията.

Втората важна съставка в БАД Хронолонг е високо обогатения екстракт от кълнове на соя, който съдържа още няколко десетки вида от природните фитоестрогени, допълващи и усилващи профилактичния ефект на генистеина.

Природните фитоестрогени не предизвикват онези странични ефекти и опасни усложнения, които за съжаление се наблюдават при употребата на синтетични полови хормони.

Голямо значение имат и другите биологично-активни компоненти в състава на БАД Хронолонг, понеже  сами по себе си фитоестрогените не могат да решат всички възрастови проблеми.

Красота
Комплекс от ефективни разкрасяващи хранителни вещества придава красота на кожата и косата.

Активност и енергия
Натуралната формула укрепва костната тъкан, подобрява паметта и защитава сърцето.

Хронолонг: доказана защита срещу промени, свързани с възрастта
Стареенето е процес, програмиран от природата. С напредване на възрастта, по време на периоди на хормонални промени (намалено производство на естроген), тялото на жената преживява значителни промени, което често причинява влошаване на качеството на кожата, загуба на костна маса, промени в кръвното налягане и проблеми със ставите.
За щастие е възможно да се подготвите за нов етап от живота, като просто въведете във вашата диета фитоестрогени, на които комплексът Chronolong е богат. Фитоестрогените са растителни аналози на женските полови хормони, сходни по структура с тях. Те са в състояние да активират съответните рецептори в клетките на кожата, костите, кръвоносните съдове и сърцето, без да засягат рецепторите на репродуктивната система и помагат да се избегнат нежелани ефекти.

Радвайте се на младост, красота и активност!

Прекрасна коса и кожа
Генистеинът, подсилен със соеви изофлавони, е основният фитоестроген за красота, който има естрогеноподобен ефект: насърчава производството на колаген и еластин, обновяването на кожните клетки, предотвратява фотостареенето, укрепва косата и ноктите.

Genistein geniVida™ (DSM Nutritional)
Основният разкрасителен фитоестроген, който има естрогеноподобен ефект. Насърчава производството на колаген и еластин, обновяването на кожните клетки (поради което се поддържа тургорът на кожата и се предотвратява появата на бръчки).
Укрепва костната тъкан, като забавя загубата на калций (което осигурява защита срещу нараняване).
Защитава сърдечно-съдовата система, като понижава нивата на холестерола и нормализира липидния метаболизъм.

Екстракт от соя
Засилва естрогеноподобния ефект на комплекса geniVida™.

Красива фигура
Тауринът е необходим за активиране на енергийните метаболитни процеси и поддържане на контурите на тялото. Насърчава процеса на отслабване. Мощен антиоксидант: отслабва агресивните окислителни процеси, защитавайки клетъчните мембрани. Необходим за нормалния метаболизъм на натрий, калий, калций и магнезий, усвояването на мастноразтворимите витамини (A, D, E, K) и активирането на енергийните метаболитни процеси. Помага за подобряване на паметта и защитава мозъчните клетки.

Активност и енергичност
Витамин D3 участва в регулацията на калциево-фосфорната обмяна и предотвратява развитието на остеопороза. Хиалуроновата киселина предпазва ставите от възрастови промени, фолиевата киселина поддържа здравето на сърдечно-съдовата система.


Метаболитно активната форма на витамин D3 участва в регулацията на калциево-фосфорната обмяна (предпазва от развитие на остеопороза) и предотвратява фотостареенето на кожата.


Хиалуронова киселина ExceptionHYAL® Full
Подобрява състоянието на кожата, повишава нейната стегнатост и еластичност. Играе ключова роля във физиологията на ставите: придава вискозитет на ставната течност и предпазва от развитие на промени, свързани с възрастта.


Фолиева киселина
Предотвратява развитието на анемия и образуването на много вредно за сърдечно-съдовата система вещество – хомоцистеин, чието количество рязко нараства с възрастта.

За кого?
За жени на 35 и повече години, които искат да запазят младостта и красотата възможно най-дълго.

Във всяка капсула:
• 150%* витамин D3
Метаболитно активната форма участва в регулацията на калциево-фосфорната обмяна (предпазва от развитие на остеопороза) и предотвратява фотостареенето на кожата.
• 154%* растителни изофлавони
Те спомагат за стабилизиране на баланса на хормоните в женското тяло, за да поддържат здравето и доброто настроение в ритъма на големия град.
• 122%* фолиева киселина
Предотвратява развитието на анемия и образуването на много вредно за сърдечно-съдовата система вещество – хомоцистеин, чието количество рязко нараства с възрастта.
* От адекватното ниво на консумация според USEHT.

Препоръчва се за възрастни като биологично активна хранителна добавка - допълнителен източник на таурин, витамин D3, фолиева киселина, натриев хиалуронат, изофлавони.

Хронолонг Сибирско здраве е комплекс от природни фитоестрогени против стареене.

Фитоестрогените са растителни вещества, представляващи аналог на женските половите хормони – естрогени. Женските полови хормони играят ключова роля за здравето на жените. Те въздействат практически върху всички органи и системи на женския организъм – поддържат половата функция, защитават сърцето и съдовата система, спомагат за укрепването на костите, поддържат младостта и еластичността на кожата, подпомагат пълноценната работа на нервната система и другите органи.

Попадайки в организма на жената, фитоестрогените са способни да регулират синтеза и да попълнят липсата на естрогени, от нивото на които зависи външния вид и здравето на жената. При продължителен прием фитоестрогените подпомагат профилактиката и намаляват риска от злокачествени заболявания на млечната жлеза и половите органи.

В основата на продукта ХРОНОЛОНГ е уникалния патентован комплекс Bonistein™, който представлява 100%-ен генистеин – най-добре изследвания и ефективен в днешно време фитоестроген. Много клинични и лабораторни изследвания доказаха противовъзрастовите ефекти на генистеина.


Приложение: по 1 капсула на ден, продължителност на курса 2-4 месеца, 2 курса годишно.

Състав: таурин 344,8 mg, екстракт от соя и генистеин geniVida™  77,3 mg, изофлавони, натриев хиалуронат 23,5 mg, витамин D3 -600 IU, фолиева киселина 0,49 mg

Опаковка – 30 капсули Хронолонг по 530,5 мг.


Да се съхранява на сухо, тъмно място при стайна температура.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някоя от съставките, бременност и кърмене. Не е лекарствено средство.


Хронолонг


30 капсули по 530,5 мг.


Срок на годност – 2 години.

Да се съхранява на сухо, тъмно място при стайна температура.

Препоръчва се в качеството си на биологично активна добавка към храната – източник на глюкозамин, изофлавони, допълнителен източник на витамин С, витамин Д3, фолиева киселина.

Показания:

-        Профилактика и корекция на патологичния климактерен синдром (вегетосъдови нарушения, менопаузен метаболитен синдром, атрофични изменения на кожата, урогенитална атрофия ит.н.);

-        Профилактика на сърдечно-съдови заболявания (исхимична болест на сърцето, нарушения на сърдечния ритъм, миокардиострофии, атеросклероза;

-        Профилактика и хранителна добавка при остеопороза;

-        Профилактика на хормонално-зависимите онкологични заболявания на женската полова система.

Възрастни по 1 капсула 1 път дневно по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец.


Противопоказания:

индивидуална непоносимост към някоя от съставките, бременност и кърмене. Не е лекарствено средство.


Хронолонг. Комплекс от природни фитоестрогени. Менопауза

  • Цена: 70.00 лвПОДОБНИ ПРОДУКТИхронолонг сибирско здраве фитоестрогени добавка жени менопаузаНАЙ-ПОРЪЧВАНИ

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Формула 4 N.V.M.N Новомин - витаминен и антиоксидантен комплекс

Цена: 42.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Трихелм. Анти-паразитен комплекс в 3 фази

Цена: 60.60 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Програма-детокс на клетката "Извори на чистота"

Цена: 67.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Програма - детокс на клетъчно ниво Извори на чистота Премиум Rennaisance Triple Set

Цена: 64.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Essential Minerals. Органичен магнезий и сибирски билки. 60 капс.

Цена: 27.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Пречистващ турбо-чай за отслабване с джинджифил серия "Yoo go"

Цена: 12.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Корен - сибирски балсам за масаж с широк спектър на действие

Цена: 24.40 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Органично желязо  и Сибирски Билки  Essential Minerals 60 капс.

Цена: 42.50 лв


Хронолонг. Комплекс от природни фитоестрогени. Менопауза

Хронолонг. Комплекс от природни фитоестрогени. Менопауза

Хронолонг. Комплекс от природни фитоестрогени. Менопауза