• Антицелулитен концентрат Experalta Platinum

Антицелулитен концентрат Experalta Platinum

Иновация: антицелулитният комплекс BrownSlim задейства процеса на изгаряне на мазнини, увеличавайки ефективността на вашите тренировки. Резултат: фигурата е по-стройна, кожата е равномерна и гладка.


Иновация: комплексът BrownSlim намалява обемът на талията и премахва ефект «портокалови корички» на бедрата, повишава резултативност от тренировки. Растителен комплекс действа като лимфодренаж, витамин Р намалява пропускливост на капилярната мрежа, екстракт от хвощ активизира кръвообращение.

BrownSlim – революция в отслабването
Натурален козметичен комплекс с насочено действие върху кафявата мастна тъкан. В основата на комплекса – екстракти от водорасло ундария периста (или вакама) и гарциния камбоджийска.
BrownSlim помога да се активират и препрограмират адипоцитите (мастни клетки), променя тяхната функция от съхраняване на енергия на изгаряне, а също така намалява натрупването на нова мазнина.

·       Молекула Х50 въздейства върху клетките, участващи в синтеза и натрупването на мазнини. Действайки непосредствено върху мастните клетки, Х50 намалява синтеза на липиди и препятства разбухване на клетки, което се вижда в намалени обеми и разгладени «портокалови корички» на кожната повърхност.

  •  Екстракт от хвощ - активизира кръвообращението, намалява местните възпаления, има антицелулитни свойства (предотвратява натрупването на вода в кожните тъкани).
  •  Витамин P намалява пропускливост на капилярни стени.
  • Комплекс от екстракти от арника, черен бъз, кестен и иглица във висока концентрация оказва изразено лимфодренажно действие: подобрява микроциркулацията в кожата, предпазва от образуване на застойни явления и способства за извеждане на излишните течности.

Какво е кафява мастна тъкан?
При хората има два вида мастна тъкан: бяла и кафява. Бялата тъкан съхранява енергия, а кафявата помага да се регулира температурата на тялото, генерирайки топлина. При възрастен човек съдържанието на бяла мастна тъкан е значително по-голямо от това на кафява мастна тъкан.

Козметичният актив BrownSlim помага да се активират и препрограмират адипоцитите (мастни клетки), като променя тяхната функция от съхраняване на енергия («бяла» мазнина) на нейното изгаряне («кафява» мазнина), а също и да минимизира натрупване на нова мазнина.
По-просто казано, за да изгорите 300 ккал, трябва да пробягате около 5 км. А ако активизирате «кафява» мазнина, то тя ще прави същото докато гледате телевизия!

Употреба:

Нанасяйте върху проблемните зони с леки масажни движения. Има силно загряващо действие. Препоръчва се да използвате 2 пъти на ден не по-малко от 20 дни подред, след това - 1 път на ден за поддържане на ефекта.


Антицелулитен концентрат Experalta Platinum

  • Цена: 31.20 лвПОДОБНИ ПРОДУКТИекспералта целулитНАЙ-ПОРЪЧВАНИ

КОЛЕДА
НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Живокост  Възстановяващ балсам за кости и стави-оригинална формула.

Цена: 12.60 лв

КОЛЕДА
НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Формула 4 N.V.M.N Новомин - витаминен и антиоксидантен комплекс

Цена: 42.40 лв

КОЛЕДА
НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
 Медесе (тайната на лечителя). Универсален заздравяващ балсам за кожата

Цена: 13.90 лв

КОЛЕДА
НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Трихелм. Анти-паразитен комплекс в 3 фази

Цена: 60.60 лв

КОЛЕДА
НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Програма-детокс на клетката "Извори на чистота"

Цена: 63.10 лв

КОЛЕДА
НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Балсам за стави и сухожилия  "Уян Номо" с глюкозамин, хондроитин и органична сяра

Цена: 12.90 лв

КОЛЕДА
НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Програма - детокс на клетъчно ниво Извори на чистота Премиум Rennaisance Triple Set

Цена: 60.70 лв

КОЛЕДА
НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Пречистващ турбо-чай за отслабване с джинджифил серия "Yoo go"

Цена: 12.00 лв