00359(0)888-570-296 (BG) | 00359(0)879-529-320 (BG) | 0040(0)741-177-972 (RO)
  • Балсам за стави и сухожилия  "Уян Номо" с глюкозамин, хондроитин и органична сяра

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review

Балсам за стави и сухожилия "Уян Номо" с глюкозамин, хондроитин и органична сяра

  • Цена: 12.00 лв
Условия за доставка:

- Поръчки до 149 лв: 5.90 лв.
- Поръчки от 150 до 249 лв: 3.90 лв.
- Поръчки над 250 лв. - безплатно.

Гъвкав лък «Уян Номо»

 Натурален балсам за тяло с глюкозамин и хондроитин - Защита на ставите

Отсъствие на гъвкавост и подвижност – това е постоянен дискомфорт, скованост и даже вероятност да получиш травма. Сложно е да се води пълноценен живот, когато всяко движение причинява болка. За щастие, да се възстанови гъвкавостта и да се върне радостта от движението е възможно.

 УЯН НОМО (ГЪВКАВ ЛЪК) – натурален балсам за тяло с екстракти от сибирски билки, етерични масла, глюкозамин и хондроитин.

В основата на балсама УЯН НОМО стои  иновационна формула, която съдържа увеличена концентрация на активните вещества в сравнение с аналогичните продукти. Това значително повишава ефективността на действие.

Екстракт от зарасличе способства за намаляване на възпаление и заздравяване на микроувреждания на кожата, има успокояващо действие.

Екстракт от блатен петолистник притежава противовъзпалително, противооточно действие, способства за заздравяване на увредени тъкани.

Хондроитин сулфат способства за укрепване на съединителнотъканни структури, оказва профилактично, аналгетичено и противовъзпалително действие.

Глюкозамин  - противовъзпалително и обезболяващо действие.

Етеричните масла от хвойна, евкалипт, розмарин и кайепутово дърво оказват противовъзпалително действие, способстват за ускоряване регенерацията на клетките на кожата, подобряват микроциркулацията на кръвта.

Органичната сяра подобрява междуклетъчното взаимодействие в тъканите, ускорява процесите на възстановяване.

Начин на употреба:

2-4 пъти на ден с меки масажни движения да се нанася върху проблемните участъци. Най-голяма ефективност на балсама се достига при ежедневна употреба 2 седмици минимум. При натъртване се препоръчва компрес за 20-30 минути. ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕПОРЪКИ: балсамът е особено ефективен в съчетание с фиточай «Лекота на движението» и фитосорбент «Лимфосан-артро» 

Опаковка:  100 мл.ПОДОБНИ ПРОДУКТИTags: балсам, уян номо, гъвкав лък, стави, сяра, глюкозамин, хондроитин, блатен петолистник, хвойна, евкалипт, розмарин, кайепутово дърво