• Essential Sorbents. Лимфосан - Г  L-vitality лимфосанация на черния дроб и жлъчката

Лимфосан-Г. Хепатопротекторен фитосорбент

(Хранителна добавка)


Черният дроб на човека изпълнява повече от 500 различни функции. В него се извършва процеса на образуване на жлъчния сок, който ни помага да преработваме храната. Всички хранителни вещества, всмукващи се в кръвта от червата, минават през черния дроб и се преработват в него. Черният дроб е най-голямото въглехидратно «депо» в организма. В него се образува белтъка на плазмата на кръвта, мазнините и холестерина. Черният дроб участва в регулацията на нивото на захарта в кръвта, извежда от организма токсичните вещества и продуктите на метаболизма.
Черният дроб е подложен на колосално натоварване. Работейки без прекъсване, изпълнявайки множество от функции, черният дроб изразходва своите резерви. Мазната храна и алкохолът, замърсената околна среда, тежките вирусни и паразитни заболявания – всичко това още повече изтощава ресурсите на този орган, който се нуждае от ежедневна защита.
Черният дроб има и големи вътрешни резерви, той притежава удивителната способност да регенерира след увреждания, просто трябва да му помогнем за това.
Фитосорбентът «Лимфосан-Г» L-Vitality е създаден специално за защита на клетките на черния дроб и профилактика на неговите заболявания. При това фитосорбентът действа едновременно в четири направления.
1. Образуване на лимфата. 
Активният растителен компонент на «Лимфосан-Г 
L-Vitality»  защитава нашият организъм от действието на свободните радикали, обезпечава ускореното образуване на лимфа и добър лимфоток, което способства за оздравяването на организма като цяло. Повишава активността на лимфните възли, като именно в тях става обезвреждането на част от токсичните вещества и на патогенните микроорганизми.

2. Извеждане на токсините. 
Хранителните влакна в състава на «Лимфосан-Г 
L-Vitality»  почистват стените на червата, «събират» и извеждат от тях различните токсични вещества, попаднали с храната и образувани в процеса на обмяната на веществата. По такъв начин се прекъсва повторното всмукване на токсични вещества от червата в кръвта, намалява се натоварването върху лимфната система и чернодробните клетки. Детоксикационното действие на хранителните влакна значително усилва действието на биологично активните вещества, влизащи в състава на «Лимфосан-Г L-Vitality»  алое, бял трън, жълт кантарион, мента.

3. Защита от инфекции и отравяния. 
Екстрактите от бял трън и артишок  защитават клетките на черния дроб от увреждания, повишават неговите защитни свойства по отношение на инфекциите и отравянията от различен характер.
4. Жлъчогонно действие. 
Жлъчогонните билки: бял трън, жълт кантарион препятстват застоя на жлъчен сок, увеличават съдържанието на жлъчни киселини в сока, на билирубина, на холестерина, ускоряват извеждането на продуктите на обмена, а също така и на обезврежданите от черния дроб токсични вещества.


Лимфосан – Г (обогатен)


Прах, 90г.


Срок на годност – 2 години.

Да се съхранява на сухо място при стайна температура под 25°C.

Препоръчва се в качеството си на биологично активна добавка към храната – източник на хранителни влакна, флавоноиди, полифруктозиди, флаволигнани, хиперицин, съдържащ ефирни масла. Общоукрепващо средство, способстващо поддържането на функционалната активност на черния дроб.

Показания:

-        Токсични увреждания на черния дроб (вкл. алкохолни и професионални);

-        Остри и хронични вирусни хепатити;

-        Хепатохолантгит;

-        Хронични холецистити, съпроводени със застой на жлъчка;

-        Чернодробна цироза;

-        Мастна хепатоза;

-        Паразитни заболявания на черния дроб.

Възрастни – 5 г прах (1 ч.л.) се залива с 1 чаша гореща вода, настоява се поне 5 минути и се изпива настойката заедно с утайката 1 път дневно по време на първото хранене за деня. Продължителност на приема – 15 дни, при необходимост приемът може да се повтори.


Противопоказания:

индивидуална непоносимост към някоя от съставките, бременност и кърмене. Не се препоръчва съвместната употреба с лекарствени продукти. Не е лекарствено средство.


Начин на употреба:


1. Налейте в голяма чаена чаша с дебели стени 200 мл топла вода. Твърде гореща вода може да доведе до бързото образуване на бучки.

2. В чашата с топла вода добавете една чаена лъжичка (може и с малък връх) «Лимфосан». Съблюдавайте именно тази последователност на действията, защото в противен случай сместа може да залепне за дъното на чашата.

3.  Вземете миксер с тесен наконечник и разбъркайте получената смес. Отначало включете на по-ниска скорост, след което постепенно увеличете до висока скорост. След минута ще получите гъста еднородна течност, напомняща по консистенция на кисел. При отсътствие на миксер, можете да използвате механична бъркалка или обикновена вилица. При това е необходима отначало да разбиете големите бучици, а след това да продължите с разбиването до получаването на еднородна смес. Обръщаме внимание, че в такъв случай е възможно да останат неразбити малки бучици.

4.  Така получената смес трябва да бъде изпита веднага след приготвянето й – на гладно или може да се съчетае с прием на храна. Не се препоръчва да се оставя приготвена смес за повторен прием – това може да доведе до сгъстяването на сместа. Ако препоръчителната доза за прием за Вас е голяма, то можете да разделите приема на два пъти на ден (на един прием - половин чаена лъжичка от продукта на половин чаша топла вода).
Приемът е 1-2 пъти на ден. Курс на приема - 15 дни, повтаря се 3-4 пъти в година.

Състав: грейпфруктов пектин, смола от индийска акация (гуар), инулинов концентрат от грудки на топинамбур, селективни екстракти от алое, листа от артишок, лайка, мента, мащерка, бял трън, жълт кантарион.

Нето тегло на опаковка - 90 г.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на рационалното хранене! Не е лекарствено средство. Essential Sorbents. Лимфосан - Г L-vitality лимфосанация на черния дроб и жлъчката

  • Цена: 38.80 лвПОДОБНИ ПРОДУКТИЛимфосан Г - Lymphosan Liver Vitality лимфосанНАЙ-ПОРЪЧВАНИ

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Формула 4 N.V.M.N Новомин - витаминен и антиоксидантен комплекс

Цена: 42.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Трихелм. Анти-паразитен комплекс в 3 фази

Цена: 60.60 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Програма-детокс на клетката "Извори на чистота"

Цена: 67.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Програма - детокс на клетъчно ниво Извори на чистота Премиум Rennaisance Triple Set

Цена: 64.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Essential Minerals. Органичен магнезий и сибирски билки. 60 капс.

Цена: 27.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Пречистващ турбо-чай за отслабване с джинджифил серия "Yoo go"

Цена: 12.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Корен - сибирски балсам за масаж с широк спектър на действие

Цена: 24.40 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Органично желязо  и Сибирски Билки  Essential Minerals 60 капс.

Цена: 42.50 лв


Essential Sorbents. Лимфосан - Г L-vitality лимфосанация на черния дроб и жлъчката

Essential Sorbents. Лимфосан - Г L-vitality лимфосанация на черния дроб и жлъчката

Essential Sorbents. Лимфосан - Г L-vitality лимфосанация на черния дроб и жлъчката