• Essential Sorbents. Лимфосан Е. Чревен фитосорбент. Антипаразитен

Антипаразитенфитосорбент "Лимфосан Е"

(Хранителна добавка)

«Лимфосан-Э» – това е последната и най-необичайната модификация от тази серия фитосорбенти. Ако всички други «Лимфосани» в голяма степен са предназначени за очистване на организма от химически замърсители, то «Лимфосан-Э» е разработен преди всичко за поддържане на биологичното равновесие на червата.

На научен език, «Лимфосан-Э» е специално разработен за възстановяване на биоценозата, или биоекологията на стомашно-чревния тракт. Известно е, че най-честите причини за нарушената биоекология на храносмилателната система са дисбактериозата на червата и инфекциите, причинени от паразити. Благодарение на своя сложен състав «Лимфосан-Э» едновременно въздейства и върху двете причини, като негово главно действие е антипаразитното.

Можем да отбележим три механизма на антипаразитното действие на този фитосорбент. Първо, патентованият растителен комплекс Фитопар™, който е в основата на «Лимфосана-Э» оказва пряко увреждащо действие върху много чревни паразити и някои паразити на жлъчеотделящата система. Биологично активните вещества от ветриче (Tanacetum vulgare), саусуреа (Saussurea) , червен кантарион и мащерка предизвикват паралич върху мускулатурата на паразитите. В резултат на това те губят способността си да се задържат в червата или жлъчните пътища и леко се изхвърлат с жлъчния поток или със съдържимото на червата

Второ, комплексът от хранителни влакна в състава на «Лимфосана-Э», в съчетание с корените от ревен, царевичните близалца, бял равнец, жълт кантарион и лайка обезпечават постоянния слабителен и жлъчегонен ефект, което способства за извеждането от организма на възрастните обездвижени паразити и не дава възможност на личинките им да се прикрепват към стените на червата.

Трето, както и всички  други фитосорбенти от тази серия, «Лимфосан-Э» способства за значителното укрепване на имунната система на червата и на организма като цяло. А както е  известно, именно имунната система има ключова роля в обезвреждането на яйцата и личинките на паразитите в най-началния стадий на развитие на инфекцията, причинена от паразити, когато те проникват от червата в кръвта и в дихателните пътища.

Допълнителни свойства на «Лимфосан-Э», които трябва да отбележим, са изразения хепатопротекторен и жлъчегонен ефект. Благодарение на това «Лимфосан-Э» може с успех да се използва при хронични заболявания на черния дроб и жлъчните пътища, в това число и при заболявания предизвикани от паразитни инфекции. Освен това, отчитайки използването му при лечение и профилактика на инфекции, предизвикани от паразити, огромно значение придобиват и антиалергичните свойства на «Лимфосана-Э», тъй като болести от подобен тип са съпроводени с изразени алергични реакции от страна на дихателната система и кожата.

Показания:профилактика и като спомагателно лечение на чревни паразитни инфекции;профилактика и като спомагателно лечение на паразитни инфекции на жлъчните пътища;профилактика и корекция при заболявания на черния дроб и жлъчката, в това число и предизвикани от паразитни инфекции;профилактика и корекция при алергични реакции, в това число и предизвикани от паразитни инфекции.


Лимфосан – Е (обогатен)


Прах, 75г.


Срок на годност – 2 години.

Да се съхранява на сухо място при стайна температура под 25°C.

Биологично активна добавка към храната, източник на хранителни влакна и флавонолиди, общоукрепващо средство, подобряващо функционалното състояния на черния дроб.

Показания – за профилактика, като хранителна добавка при следните състояния:

-        Паразитни заболявания на черния дроб;

-        Токсични увреждания на черния дроб (вкл. алкохолни и професионални);

-        Остри и хронични вирусни хепатити;

-        Хепатохолантгит;

-        Хронични холецистити, съпроводени със застой на жлъчката;

-        Мастна хепатоза.

Възрастни – 5 г прах (1 ч.л.) се залива с 1 чаша гореща вода, настоява се поне 5 минути, разбърква се. Приема се по ½ чаша от настойката заедно с утайката 2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приема – 15 дни.


Противопоказания:

индивидуална непоносимост към някоя от съставките, бременност и кърмене. Не се препоръчва съвместната употреба с лекарствени продукти. Не е лекарствено средство.

Начин на употреба:


1. Налейте в голяма чаена чаша с дебели стени 200 мл топла вода. Твърде гореща вода може да доведе до бързото образуване на бучки.

2. В чашата с топла вода добавете една чаена лъжичка (може и с малък връх) «Лимфосан». Съблюдавайте именно тази последователност на действията, защото в противен случай сместа може да залепне за дъното на чашата.

3.  Вземете миксер с тесен наконечник и разбъркайте получената смес. Отначало включете на по-ниска скорост, след което постепенно увеличете до висока скорост. След минута ще получите гъста еднородна течност, напомняща по консистенция на кисел. При отсътствие на миксер, можете да използвате механична бъркалка или обикновена вилица. При това е необходима отначало да разбиете големите бучици, а след това да продължите с разбиването до получаването на еднородна смес. Обръщаме внимание, че в такъв случай е възможно да останат неразбити малки бучици.

4.  Така получената смес трябва да бъде изпита веднага след приготвянето й – на гладно или може да се съчетае с прием на храна. Не се препоръчва да се оставя приготвена смес за повторен прием – това може да доведе до сгъстяването на сместа. Ако препоръчителната доза за прием за Вас е голяма, то можете да разделите приема на два пъти на ден (на един прием - половин чаена лъжичка от продукта на половин чаша топла вода).Приемът е 1-2 пъти на ден. Курс на приема - 15 дни, повтаря се 3-4 пъти в година.


Състав: червен кантарион, смола от индийска акация (гуар), стръкове мащерка, пектинов концентрат (сублимиран ябълков прах), топинамбур, обвивките от семената на живовляк, екстракт от артишок, екстракт от сена.

Нето тегло на опаковка - 90 г.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на рационалното хранене! Не е лекарствено средство. Преди употреба се консултирайте с лекар.

Гама "Лимфосан"


"Лимфосан" - продукт, който няма аналог в света, чиято главна същност е санация, т.е. оздравяване чрез очистване на лимфната система на човека.

Какво е лимфната система? Всяка клетка в организма е обградена с особена междуклетъчна течност, чрез която хранителните вещества и кислородът от кръвта постъпват в клетките, тук попадат и всички вредни вещества от жизнената дейност на клетките, а също така и токсичните вещества, бактерии и вируси, проникващи в организма от външната среда. Всички тези болестотворни агенти могат да предизвикат увреждане на клетката и даже смърт. Затова е необходим постоянен отток на междуклетъчната течност, дренаж на всички органи и тъкани, обезпечаващ отстраняването на вредните вещества и освобождаващ пространство за притока на хранителни вещества от кръвта.


Като цяло лимфната система напомня на басейна на река, раждането на която започва от малки ручейчета. Лимфата, подобно на водата в ручейте обтича всяка клетка, след което по лимфните съдове ( реката) попада в лимфните възли. В лимфните възли, които едновременно са и органи на имунната система, се унищожават бактериите и вирусите и частично се обезвреждат вредните за организма вещества. След това лимфните съдове се сливат, формират главния лимфоток, от където лимфата попада в кръвоносното русло. В кръвта и черния дроб завършва процеса на обезвреждане, започнал в лимфните възли. Така, от състоянието на лимфната система в голяма степен като цяло зависи здравето на всяка клетка и на организма. Благодарение на щателно подбраната комбинация от природни сорбенти и билки, всеки продукт от серията «Лимфосан» възстановява и стимулира очистването, обезвреждането и защитните функции на лимфната система, при това, което е много важно , с отчитане на конкретните особености на дадено болестно състояние.

Essential Sorbents. Лимфосан Е. Чревен фитосорбент. Антипаразитен

  • Цена: 18.00 лвПОДОБНИ ПРОДУКТИлимфосан е чревен фитосорбент антипаразитен билкиНАЙ-ПОРЪЧВАНИ

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Формула 4 N.V.M.N Новомин - витаминен и антиоксидантен комплекс

Цена: 42.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Трихелм. Анти-паразитен комплекс в 3 фази

Цена: 60.60 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Програма-детокс на клетката "Извори на чистота"

Цена: 67.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Програма - детокс на клетъчно ниво Извори на чистота Премиум Rennaisance Triple Set

Цена: 64.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Essential Minerals. Органичен магнезий и сибирски билки. 60 капс.

Цена: 27.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Пречистващ турбо-чай за отслабване с джинджифил серия "Yoo go"

Цена: 12.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Корен - сибирски балсам за масаж с широк спектър на действие

Цена: 24.40 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Природен инулинов концентрат ПИК 75гр

Цена: 12.00 лв


Essential Sorbents. Лимфосан Е. Чревен фитосорбент. Антипаразитен

Essential Sorbents. Лимфосан Е. Чревен фитосорбент. Антипаразитен

Essential Sorbents. Лимфосан Е. Чревен фитосорбент. Антипаразитен