00359(0)888 570 296 (BG) | 00359(0)879 529 320 (BG) | 0040(0)741 177 972 (RO)


  • Experalta Platinum Интелектуален серум с диамант и пептиди
Интелектуален серум с пептиди и прах от диамант - серия "Експералта Платинум"

Хиалуронова киселина в съчетание с ценни масла и екстракт от вишна: мигновено разглаждане на бръчките, равен и сияещ цвят на лицето.

Осигурява мигновен подмладяващ ефект: разглажда бръчките и подобрява цвета на лицето.

Високомолекулярната хиалуронова киселина, «опакована» в специални контейнери-микросфери, прониква в дълбоките слоеве на кожата, където се освобождава и избутва бръчките отвътре, осигурявайки мигновен подмладяващ ефект.

Ценните масла от слива, клюква (северна боровинка) и цубаки (японска камелия) оказват изразено подхранващо и антиоксидантно действие, подобряват състоянието на липидната бариера, омекотяват кожата.

Екстрактът от листенцата на цвета на вишна притежава противовъзпалителен и успокояващ ефект, защитава от фотостареене и коригира последствията от въздействието на UV лъчите.

Комплексът от пептиди, свързани с диамантен прах е мощен антиоксидант, удължаващ жизнения цикъл на клетките и коригиращ натрупаните в ДНК грешки.

Не съдържа сулфати, парабени, фталати, минерални масла, изкуствени оцветители. Не се тества върху животни.

Нанесете няколко капки върху чистата кожа на лицето, шията и областта на деколтето с леки потупващи движения. Изчакайте да попие напълно. При необходимост допълнете грижата за кожата с дневен или нощен крем.

Опаковка 50 мл

Experalta Platinum Интелектуален серум с диамант и пептиди

  • Цена: 61.00 лв лв.ПОДОБНИ ПРОДУКТИExperalta Platinum експералта крем диамант пептиди против стареенеНАЙ-ПОРЪЧВАНИExperalta Platinum Интелектуален серум с диамант и пептиди

Experalta Platinum Интелектуален серум с диамант и пептиди

Experalta Platinum Интелектуален серум с диамант и пептиди