00359(0)888 570 296 (BG) | 00359(0)879 529 320 (BG) | 0040(0)741 177 972 (RO)


  • Хидратиращ балсам за коса с алое и D-пантенол - козметика с комплекс ENDEMIX™ 250мл

Хидратиращ балсам за коса с алое и D-пантенол - косметика с комплексом ENDEMIX™

Хидратира и предпазва от увреждане, придава обем и блясък, без да утежнява, прави косата силна и еластична.

Мекият хидратиращ балсам със сок от алое и D-пантенол улеснява разресването и оформянето на суха и влажна коса, възстановява отслабените зони, облекчава електростатичния стрес, поддържа еластичността и придава блясък, без да я утежнява.

• Сок от алое

Интензивно овлажнява косата и скалпа, предотвратява появата на пърхот, като регулира повишеното омазняване в корените, помага за възстановяване на щетите и улеснява разресването и оформянето.

• D-пантенол

Притежава увлажняващи свойства - свързва водата във външния слой на косата, правейки я управляема, мека и еластична. Предотвратява увреждането на косата по време на измиване и разресване, горещо сушене и стилизиране, уплътнява косъма, придава блясък и блясък.


• Фитостероли от масло от абисинска горчица (Natura-tec Abysoft™)

Увеличава еластичността на косата (+ 191% след 12 употреби), изсветлява косата (+ 50% след 12 употреби), забележимо увеличава обема поради естествения ефект на кондициониране.


• Хидролат от листа на зелен чай

Мощен естествен антиоксидант със стягащи и антисептични свойства. Предотвратява пресушаването на скалпа, като неутрализира агресивните ефекти на горещия въздух (при сушене със сешоар) и химикали (при боядисване на косата), като същевременно премахва излишното омазняване.


• ENDEMIX™ - комплекс от активни вещества от ендемични сибирски растения

Осигурява антиоксидантна защита, увеличава дълбочината на проникване на активните вещества, ускорява регенерацията и подобрява оцеляването на клетките, като удължава младостта на кожата на клетъчно ниво.


Активен състав

сок от алое (5%), D-пантенол, фитостероли от масло от абисинска горчица, екстракт от листа на зелен чай, комплекс от растителни екстракти ENDEMIX™ (екстракти от рододендрон на Адамс, елеутерокок, червена четка, маралски корен, байкалски шлемник).

Начин на прилагане

Нанесете върху измита, влажна коса и разпределете по цялата дължина. Оставете за 1-2 минути, изплакнете обилно с хладка вода.

Хидратиращ балсам за коса с алое и D-пантенол - козметика с комплекс ENDEMIX™ 250мл

  • Цена: 16.80 лв лв.ПОДОБНИ ПРОДУКТИХидратиращ балсам за коса с алое и D-пантенол - козметика с комплекс ENDEMIX™НАЙ-ПОРЪЧВАНИХидратиращ балсам за коса с алое и D-пантенол - козметика с комплекс ENDEMIX™ 250мл

Хидратиращ балсам за коса с алое и D-пантенол - козметика с комплекс ENDEMIX™ 250мл

Хидратиращ балсам за коса с алое и D-пантенол - козметика с комплекс ENDEMIX™ 250мл