00359(0)888 570 296 (BG) | 00359(0)879 529 320 (BG) | 0040(0)741 177 972 (RO)


  • Антицелулитен концентрат Experalta Platinum

Антицелулитен концентрат Experalta Platinum

Иновация: антицелулитният комплекс BrownSlim задейства процеса на изгаряне на мазнини, увеличавайки ефективността на вашите тренировки. Резултат: фигурата е по-стройна, кожата е равномерна и гладка.


Иновация: комплексът BrownSlim намалява обемът на талията и премахва ефект «портокалови корички» на бедрата, повишава резултативност от тренировки. Растителен комплекс действа като лимфодренаж, витамин Р намалява пропускливост на капилярната мрежа, екстракт от хвощ активизира кръвообращение.

BrownSlim – революция в отслабването
Натурален козметичен комплекс с насочено действие върху кафявата мастна тъкан. В основата на комплекса – екстракти от водорасло ундария периста (или вакама) и гарциния камбоджийска.
BrownSlim помога да се активират и препрограмират адипоцитите (мастни клетки), променя тяхната функция от съхраняване на енергия на изгаряне, а също така намалява натрупването на нова мазнина.

·       Молекула Х50 въздейства върху клетките, участващи в синтеза и натрупването на мазнини. Действайки непосредствено върху мастните клетки, Х50 намалява синтеза на липиди и препятства разбухване на клетки, което се вижда в намалени обеми и разгладени «портокалови корички» на кожната повърхност.

  •  Екстракт от хвощ - активизира кръвообращението, намалява местните възпаления, има антицелулитни свойства (предотвратява натрупването на вода в кожните тъкани).
  •  Витамин P намалява пропускливост на капилярни стени.
  • Комплекс от екстракти от арника, черен бъз, кестен и иглица във висока концентрация оказва изразено лимфодренажно действие: подобрява микроциркулацията в кожата, предпазва от образуване на застойни явления и способства за извеждане на излишните течности.

Какво е кафява мастна тъкан?
При хората има два вида мастна тъкан: бяла и кафява. Бялата тъкан съхранява енергия, а кафявата помага да се регулира температурата на тялото, генерирайки топлина. При възрастен човек съдържанието на бяла мастна тъкан е значително по-голямо от това на кафява мастна тъкан.

Козметичният актив BrownSlim помага да се активират и препрограмират адипоцитите (мастни клетки), като променя тяхната функция от съхраняване на енергия («бяла» мазнина) на нейното изгаряне («кафява» мазнина), а също и да минимизира натрупване на нова мазнина.
По-просто казано, за да изгорите 300 ккал, трябва да пробягате около 5 км. А ако активизирате «кафява» мазнина, то тя ще прави същото докато гледате телевизия!

Употреба:

Нанасяйте върху проблемните зони с леки масажни движения. Има силно загряващо действие. Препоръчва се да използвате 2 пъти на ден не по-малко от 20 дни подред, след това - 1 път на ден за поддържане на ефекта.


Антицелулитен концентрат Experalta Platinum

  • Цена: 31.20 лв лв.ПОДОБНИ ПРОДУКТИекспералта целулитНАЙ-ПОРЪЧВАНИ