00359(0)888 570 296 (BG) | 00359(0)879 529 320 (BG) | 0040(0)741 177 972 (RO)


  • Neurovision интензивна програма за зрение и мозък Siberian Super Natural Nutrition

ЗА ТЕЗИ, КОИТО РАБОТЯТ С ГЛАВАТА СИ И НАПРЯГАТ ЗРЕНИЕТО ПРЕД МОНИТОРА!

Само риродните компоненти

Ингредиенти от водещи европейски производители с гарантирано качество и стандартизирано количество на активни вещества.


ДХК Incromega™, Croda, Великобритания: Източник на най-важната омега-3, който се натрупва избирателно в клетките на мозъка и в зрителната система. 114% от дневната норма!


Лецитин, Lonza, Швейцария: Лецитинът, получен от плодовете на соя, е най-важният компонент в мембраните на мозъчните клетки, пряко влияе върху тяхното нормално функциониране. Укрепва нервната система, служи като строителен материал за клетъчните мембрани в мозъка и за обвивките на нервната тъкан, активизира обновяването на клетките.


Гинко билоба, Finzelberg™, Германия: Стандартизиран по съдържание на флавонолгликозиди, които: Способстват за засилване на паметта, повишават концентрацията на внимание, подобряват кръвообръщението в мозъчните съдове, усилват устойчивостта на клетките на мозъка към дефицита на кислород, защитават от окислителните процеси, които са в основата на мозъчното стареене.


Жен-шен, Finzelberg™, Германия: Стандартизиран по съдържание гинзенозиди, които: притежават високи невропротекторни свойства, подобряват кръвообръщението и подхранването на мозъчните клетки, активизират умствената дейност.


Лутеин и зеаксантин, DSM Nutritional, Швейцария и Испания: Лутеин – това е природен пигмент-светофилтър, блокиращ ултравиолетови лъчи и защитаващ зрителните клетки от светлинно увреждане.


Зеаксантин заедно с лутеин поглъща синя светлина и действа като слънцезащитни очила, намалявайки фотохимични увреждания, които предизвиква излъчването от късите вълни на видимата част на спектъра.


Бета-каротин, DSM Nutritional, Испания: Каротиноидът, необходим за осигуряване на зрителната функция, здрави очи и антиоксидантна защита, е способен  в човешкият организъм да се трансформира във витамин А


Черна боровинка, WJR, Германия: Стандартизиран по съдържание на антоциани – мощни регулатори на функционалното състояние на органите на зрението, които: имат висока антиоксидантна активност, подобряват кръвоснабдяването на зрителните органи, защитават лещата от ултравиолетовите лъчи.

Професионалната програма е обединила в себе си най-ефективните компоненти за активизация на мозъчната дейност, повишаване на вниманието и защитата на зрението от вредното излъчване на електронните устройства.


За тези, които са свикнали да работят с голям обем информация и бързо да приемат правилните решения!


Най-високо качество, осигурено от най-добрите европейски доставчици на суровина, а също така и от собственото производство, сертифицирано по най-строгите международни стандарти и внесено в регистъра FDA.


Състав: КОМПЛЕКС № 1 оранжева капсула), 40 капсули по 610 мг: концентрат на докозахексаенова киселина от дълбоководни риби - Incromega ™, естествен лутеин - FloraGLO®, натурален бета-каротин - CaroCare®, натурален зеаксантин- OptiSharp®.

КОМПЛЕКС № 2 (тъмна капсула), 20 Vcaps® 440 mg вегетариански капсули: екстракт от плодове от боровинки (стандартизиран по съдържание на антоцианин), екстракт от гинко билоба Finzelberg ™ (стандартизиран по съдържание на Флавонолгликозиди), лецитин Memree PS ™ 70P (естествен Фосфатидилсерин), екстракт от женшен - Finzelberg ™ (стандартизиран по съдържание на Гинзенозиди), екстракт от салвия.

Начин на приложение: По едно пактече на ден по време на хранене.

Опаковка : 20 пакетчета по 3 капсули

Neurovision интензивна програма за зрение и мозък Siberian Super Natural Nutrition

  • Цена: 152.40 лв лв.ПОДОБНИ ПРОДУКТИNeurovision - Siberian Super Natural NutritionНАЙ-ПОРЪЧВАНИ