00359(0)888-570-296 (BG) | 00359(0)879-529-320 (BG) | 0040(0)741-177-972 (RO)
  • Паста за зъби. Възстановяване и обновяване - Сибирска шипка

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review

Паста за зъби. Възстановяване и обновяване - Сибирска шипка

  • Цена: 12.00 лв
Условия за доставка:

- Поръчки до 149 лв: 5.90 лв.
- Поръчки от 150 до 249 лв: 3.90 лв.
- Поръчки над 250 лв. - безплатно.

Авторският състав на пастата за зъби, базиран на уникална комбинация от екстракт от сибирска шипка, четири лечебни сибирски растения и червена глина помага за възстановяване и заздравяване на устната кухина, подобрява кръвообращението на венците, има противовъзпалителен ефект, предотвратява развитието на пародонтоза, укрепва зъбния емайл и намалява риска от кариес. Редовната употреба на пастата осигурява ефективна превенция на пародонтоза и кариес.

Три принципа за защита на зъбите и венците:

    Укрепване на емайла:
    Екстрактът от сибирска шипка - богат източник на витамин С - регулира коагулацията на кръвта и съдовата пропускливост, има общ укрепващ ефект и повишава имунитета.
    Червената глина е естествен източник на лесно смилаеми ценни минерали, включително минерала, незаменим за хората - желязо. Подобрява кръвоснабдяването на венците, спомага за възстановяване на устната кухина, ефективно укрепва зъбния емайл.
    Естествена защита от девствената сибирска природа:
    Екстрактите от лечебни сибирски растения (хвойна, морски зърнастец, градински чай, лайка) предотвратяват развитието на възпаление и пародонтоза, инхибират активността на кариесоогенни бактерии.
    Безопасност и екологичност:
    Пастата за зъби не съдържа натриев лаурил сулфат, груби абразивни вещества, синтетични аромати и оцветители.

Произведено в съответствие с изискванията на международните стандарти GMP козметика и ISO 9001.ПОДОБНИ ПРОДУКТИTags: Паста за зъби. Възстановяване и обновяване - Сибирска шипка