00359(0)888 570 296 (BG) | 00359(0)879 529 320 (BG) | 0040(0)741 177 972 (RO)


  • Паста за зъби. Възстановяване и обновяване - Сибирска шипка

Природна профилактична паста за зъби "Сибирска шипка"

Възстановяване и обновяване

Три принципа за защитата на вашите зъби и венци:

 Ефективни и мощни натурални компоненти – екстракт от сибирска шипка и червената глина – подобряват кръвоснабдяването на венците, способстват за възстановяването на тъканите в устната кухина, ефективно укрепват зъбния емайл.

 Екстрактът от сибирска шипка, притежаващ ненадминато съдържание на витамин С, регулира съсирваемостта на кръвта и проницаемостта на кръвоносните съдове, оказва общоукрепващо и повишаващо имунитета действие. Червената глина е  природен източник на лесноусвояеми ценни минерални вещества, включително и на незаменимия за човека микроелемент желязо.

 Естествена защита от сибирската природа (природна защита): активните екстракти от целебните сибирски растения – сибирска хвойна,  облепиха, салвия и лайка, препятстват развитието на възпаления и  пародонтоза, потискат активността на бактериите, причиняващи кариес.


Активен състав: екстракт от сибирска шипка, червена глина, екстракти от сибирска хвойна и салвия, екстракти от облепиха и лайка

​Не съдържа флуорид, натриев лаурил полиетилен гликол, парабени, груби абразивни компоненти, антисептици, синтетични аромати и оцветители. Не е тествано върху животни.

Начин на употреба: Почиствайте зъбите и венците не по-малко от два пъти дневно. Децата да мият зъбите си в присъствието на възрастен и да използват от пастата количество колкото грахово зърно.

75 мл

Паста за зъби. Възстановяване и обновяване - Сибирска шипка

  • Цена: 12.00 лв лв.ПОДОБНИ ПРОДУКТИПаста за зъби. Възстановяване и обновяване - Сибирска шипкаНАЙ-ПОРЪЧВАНИ