00359(0)888 570 296 (BG) | 00359(0)879 529 320 (BG) | 0040(0)741 177 972 (RO)


  • Aromapolis Olfactive Studio. Absolu, 50 мл

Aromapolis Olfactive Studio. Absolu, 50 мл

Изискан нишов аромат от световноизвестни парфюмеристи Лукас Сиузак и Олаф Ларсен в най-висока концентрация - eau de parfum.

Аромат, изтъкан от противоположности: диалогът на пикантно индийско орехче и тръпчив джинджифил се редува с противодействието на топъл кехлибар и студен кориандър. След което ароматът ни води в гора след дъжд, обвита в сладостно ухание на ванилия и боб тонка.

Нишов дървесен аромат изискан и ярък, създаващ запомняща се аура.

 20% масла висока концентрация на етерични масла, която удължава шейфа и увеличава издръжливостта.

Авторски аромат: Lucas Sieuzac е световно известен френски парфюмерист от трето поколение. Автор на ароматите за модните къщи Givenchy, Giorgio Armani, Salvatore Ferragamo. Член на екипа на Eurofragance. Олаф Ларсен (Olaf Larsen) - световноизвестен парфюмерист. Автор на парфюми за парфюмерийните къщи Arabian Oud, Lattafa Perfumes. Член на екипа на Eurofragance.

Проектиран от световноизвестни парфюмеристи Лука Сусак и Олаф Ларсен, ароматът се отваря със свежестта на джинджифил, съчетан с пикантни нотки на индийско орехче и розов пипер.

В сърцето на композицията са кориандъра и дървесните нотки, обгърнати в топъл кехлибар и сладостта на пачули, ванилия и боб тонка.

Семейство аромати: дървесни връхни нотки: индийско орехче, джинджифил, розов пипер

Връхни нотки: индийско орехче, джинджифил, розов пипер

Сърдечни нотки: кориандър, дървесни нотки, кехлибарени 

Базови нотки: ванилия, пачули, боб тонка.

Състав: (INCI): alcohol (80% vol.), parfum (fragrance), water (aqua), benzyl benzoate, cinnamal, citral, citronellol, coumarin, eugenol, farnesol, geraniol, isoeugenol, limonene, linalool.

Aromapolis Olfactive Studio. Absolu, 50 мл

  • Цена: 116.40 лв лв.ПОДОБНИ ПРОДУКТИпарфюмиНАЙ-ПОРЪЧВАНИAromapolis Olfactive Studio. Absolu, 50 мл

Aromapolis Olfactive Studio. Absolu, 50 мл

Aromapolis Olfactive Studio. Absolu, 50 мл