00359(0)888 570 296 (BG) | 00359(0)879 529 320 (BG) | 0040(0)741 177 972 (RO)


  • СИНХРОВИТАЛ III. Хронобиологична поддръжка на сърдечно-съдовата система

Синхровитал III се препоръчва на възрастните като източник на бета-глюкани, липоева киселина, селен и ликопин, допълнителен източник на витексин.

Продуктът е разработен с отчитане на биоритмите на сърдечно-съдовата система, която, както е известно, повече от всички други органи зависи от правилните биоритми.

Синхровитал III обединява в състава си наведнъж няколко нови биологично активни компонента, открити и изучени през последните години. Те способстват за намаляването на нивото на холестерола и артериалното налягане, намаляват вероятността от тромбоза.

Препоръчва се в качеството си на биологично активна добавка към храната – допълнителен източник на витамини А, Е, С и минерални вещества, цинк, мед, селен, бета-каротин, източник на L-карнитин, соеви изофлавони, ликопин, полиненаситени мастни киселини омега-3, съдържащ полифеноли.

Общоукрепващо средство, способстващо подобряването на функционалното състояние на сърдечно-съдовата система.

Показания:

-        Профилактика на исхимична болест на сърцето (при наличие на рискови фактори за нейното развитие);

-        Профилактика на хиперхолестеринемията и дислипидемията; корекция на нарушенията в дейността на сърдечно-съдовата система при следните състояния: исхимична болест на сърцето, хипертония I-II ст., кардиомиопатия с различен произход, функционални аритмии, вегетосъдова (невроциркулярна) дистония; миокардиострофии.

Състав на сутрешния комплекс: бета-глюкани от овес OatWell28, липоева киселина

Състав на вечерния комплекс: екстаркт от листа и цветове на глог, Lalmin SE 2000 (инактивирани дрожди Saccharomyces cerevisae, съдържащи селен под формата на селенометионин), ликопин.

100 капсули

Начин на прием: сутрин 3 търмно-зелени капсула, вече - 1 прозрачна капсула с достатъчно вода и по време на хранене.СИНХРОВИТАЛ III. Хронобиологична поддръжка на сърдечно-съдовата система

  • Цена: 34.80 лв лв.ПОДОБНИ ПРОДУКТИСинхровитал сърдечно-съдова система сърце омегаНАЙ-ПОРЪЧВАНИ