• VitAGE™Витагерманий. Противо-възрастов комплекс с органичен германий

VitAGE™Витагерманий. Противо-възрастов комплекс с органичен германий

(хранителни добавки)

Иновационният продукт „ВитаГерманий“ е насочен към управлението на процесите на стареенето. Благодарение на микронутриентите, съдържащи се в продукта: транс-ресвератрол, органичен германий, липоева киселина, коензим Q10, „ВитаГерманий“ способства за повишаването на ефективността на обмяната на кислород в клетките, антиоксидантното действие, поддържането на активността на имунитета.

След проведени експерименти на американския биолог д-р Дейвид Синклер се оказва, че ресвератролът стимулира работата на т.нар. „гени на дълголетието“. Това са гени, отговарящи за синтеза на белтъци, чиято най-важна функция е корекцията на различни увреждания в генетичния апарат на клетките, а именно тези увреждания в крайна сметка и водят до стареенето. Освен това ресвератролът снижава нивото на холестерола и липопротеидите в кръвта и защитава сърдечните и мозъчни съдове от отлагането на холестеролни плаки.

Свободните радикали, образуващи се в резултат на окислителните процеси в клетките, са главната заплаха за нашия генетичен апарат. И антиоксидантите - природни вещества, пречещи на окислението, станаха едни от първите, използвани от гериатрията в забавянето на процесите на стареене. Например убихинон (коензим Q10), който участва в процесите на образуване на универсалния клетъчен енергоносител АТФ от кислорода, като същевременно блокира свободните радикали още в момента на образуването им.

Кислородният глад на клетките също може да подпомогне активирането на гените на стареенето, докато веществата, осигуряващи транспортирането на кислорода, удължават живота на ДНК. Такъв е удивителният минерал германий, който отговаря за обмяната на кислорода в клетките. Колкото повече кислород има в клетките, толкова повече енергия се отделя във вид на АТФ. А енергията е главният признак на младостта. Не случайно главен природен източник на германий е жен-шенът - най-мощното подмладяващо растение в древната медицина.

В листата и плодовете на маслината - основен компонент в средиземноморските диети, свързан с високата продължителност на живота - учените откриха най-мощния засега антиоксидант - хидрокситирозол. Той защитава от окислително увреждане и свързаното с това стареене практически всички клетки в организма, но е особено ефективен по отношение на ставите и сърдечно-съдовата система.

Природният комплекс VitAGE™ оказва подмладяващо действие на целия организъм, но ключови точки на приложение са централната нервна система, ендокринната система, черния дроб, ставите, сърдечно-съдовата система.


Състав: витамин С; коензим Q10; липоева киселина Wirud RLA10001; органичен германий «Астрагерм-С»™; трансресвератрол Resvida™; екстракт от жен-шен; екстракт от листата на маслини.

Начин на прием: 

Възрастни приемат по 1 капсула на ден с чаша вода и по време на хранене. Продължителност на приема - 1 месец.

VitAGE™Витагерманий. Противо-възрастов комплекс с органичен германий

  • Цена: 71.80 лвПОДОБНИ ПРОДУКТИтрансресвератрол жен-шен маслини германий витамин С коензим Q10НАЙ-ПОРЪЧВАНИ

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Формула 4 N.V.M.N Новомин - витаминен и антиоксидантен комплекс

Цена: 42.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Трихелм. Анти-паразитен комплекс в 3 фази

Цена: 60.60 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Програма-детокс на клетката "Извори на чистота"

Цена: 67.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Програма - детокс на клетъчно ниво Извори на чистота Премиум Rennaisance Triple Set

Цена: 64.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Пречистващ турбо-чай за отслабване с джинджифил серия "Yoo go"

Цена: 12.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Essential Minerals. Органичен магнезий и сибирски билки. 60 капс.

Цена: 27.00 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Корен - сибирски балсам за масаж с широк спектър на действие

Цена: 24.40 лв

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ
Органично желязо  и Сибирски Билки  Essential Minerals 60 капс.

Цена: 42.50 лв


VitAGE™Витагерманий. Противо-възрастов комплекс с органичен германий

VitAGE™Витагерманий. Противо-възрастов комплекс с органичен германий

VitAGE™Витагерманий. Противо-възрастов комплекс с органичен германий